Snežana Đorđević

Instruktor joge

Snežanin prvi susret sa jogom dogodio se 2007. godine. Još od prvog koraka na putu ka času osetila je da radi nešto zaista značajno za sebe. To se uskoro i potvrdilo – počela je da se budi sa više energije, osećala je kako je napetost i stres napuštaju i kako postaje sve sposobnija da se fokusira na ono što zaista želi u životu.
Njena ljubav prema jogi sve više je rasla, donoseći joj napredak i na raznim drugim poljima. Neprekidno radeći na sopstvenom razvoju i usavršavanju, počela je da se bavi meditacijom, tajlandskom joga masažom, reikijem…Na svom putu joge sretala je mnoge učitelje iz zemlje i inostranstva od kojih je upijala znanja koja danas nesebično deli sa svojim učenicima. Sertifikovani je instruktor hatha joge i meditacije po školi Vidya Yoga iz Beograda.
Na Snežaninim časovima radićete kako na izgradnji snage, tako i na uravnoteženom istezanju tela. Osvestićete i unaprediti disanje, zaploviti u svoje snove, zagrliti svaki deo svoje lepote i poboljšati sve što vam telo bude dozvolilo da poboljšate primenjujući tehnike tradicionalne Hatha joge. Uz elemente flow-a naučićete kako da uskladite pokret sa dahom i zaplovite ka svom boljem “ja”.
Snežana je uverena da smo svi mi ovde sa ciljem da zavolimo sebe baš takve kakvi jesmo – posebne i odabrane da budemo tu gde jesmo. Ukoliko želite da svoju lepotu još slobodnije izrazite, da svaki mišić i svaku oblinu svoga tela naglasite na svoj jedinstveni način, ako vam je potreban mali predah od uloga koje su vam dodeljene ili ste ih sami izabrali i ako želite da osetite mir i balans u sebi, pozivamo vas da joj se pridružite!