PILATES

PILATES ABC’s

Dobrodošli na čas pilates abecede! Dok učite kako da pravilno izvedete jednostavne i precizne pilates vežbe, postepeno ćete razvijati snagu i stabilnost dubinske muskulature, toniraćete sve ostale mišiće, steći fleksibilnost, produbiti svest o sopstvenom telu i poboljšati držanje. Ako ste početnik, ili ste u procesu oporavka od povrede, ovo je savršen izbor za vas!

PILATES FLO

Zabavan i zahtevan čas koji podiže vežbanje pilatesa na strunjači na napredniji nivo. Fokusiraćemo se na uspostavljanje stabilnosti i balansiranje dubinske muskulature sa ciljem da održimo pravilan položaj kičmenog stuba. Takodje ćemo raditi i na povećanju snage i toniranju trbušnih, ledjnih i mišića ruku i nogu. Često ćemo koristiti razne rekvizite, kao što su elastične trake, pilates obruči, roleri i više tipova laganiih tegova, kako bismo pojačali intenzitet treninga. Preporučujemo da pre dolaska na Pilates FLO pohadjate najmanje pet Pilates ABC’s časova.

POWER PILATES

Ovaj jedinstveni čas namenjen je vežbačima koji žele da postanu jači, snažniji, izdržljiviji i pokretljiviji. Spremite se da se dobro oznojite dok vežbate prema programu koji kombinuje pilates na strunjači sa elementima funkcionalnog fitnesa. Ne preporučuje se početnicima.

FLO BARRE

Dinamičan čas na kom osnovne principe pilatesa spajamo sa elementima baleta, plesa, kardio treninga i treninga snage, stvarajući tako jedan zabavan, ali i zahtevan program vežbi za celo telo. Osim baletskog štapa i strunjača za pilates, često ćemo koristiti i razne druge rekvizite (poput lopti različitih veličina, laganih ručnih tegova i elastičnih traka) kako bismo pojačali intenzitet treninga. Došlo je vreme da svima predstavite balerinu koja se krije u vama i da pri tom sagorite sve uporne viškove kalorija dok graciozno vežbate. Čas je namenjen vežbačima svih nivoa.
USKORO