Ljiljana Duff

Konsultant i instruktor pilatesa

Ljiljana ima više od 20 godina iskustva u fitnes industriji. Diplomirala je na Fakultetu za prirodnu terapiju u Sidneju, na Odseku za sportske povrede. Ljiljana je kvalifikovani fitnes i personalni trener Fitnes instituta Australije. Sa pilatesom se prvi put susrela kada je upoznala vodeću australijsku pilates instruktorku, Helen Tardent. Pošto je uvidela koliki pozitivan efekat pilates ima na zdravlje, Ljiljana mu se potpuno posvetila i stekla zvanje sertifikovanog pilates instruktora, prvo u školi “Pilates Moves” (na strunjači, pilates stolici i reformeru), a potom i u školi “Balanced Body” (na strunjači, reformeru i kadilaku). Takodje je sertifikovana za pre i post natalni pilates od strane Karolajn Antoni iz Centra za ženski fitnes.
Njeni časovi su zabavni, različiti i dinamični, a na srednjem nivou mogu biti i vrlo zahtevni. Ljiljana vam može pomoći da dostignete željenu formu, da se krećete efektivnije i bez bola, da povećate sampouzdanje i da se generalno osećate bolje u svom telu.
Tokom svoje dosadašnje karijere, Ljiljana je pokrenula, otvorila i vodila nekoliko  studija u Španiji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Osnivač je i direktor kompanije “Set Square One” (www.setquareone.com), specijalizovane za pokretanje i otvaranje pilates i joga studija. Ljiljana je takodje i osnivač fitnes portala Lilyfit (www.lilyfit.com).