JOGA

JOGA 4 ALL

Joga nas uči kako da uspostavimo ravnotežu putem spajanja suprotnosti. Provešćemo vas kroz mnoštvo različitih fizičkih poza – asana – kako bismo postigli savršeni balans snage i fleksibilnosti. Dok boravimo u jednoj pozi fokusirajući se na dah naučićemo kako da budemo prisutniji u trenutku, što ce nam pomoći da umirimo misli koje inače neprestano lutaju. Nakon ovog časa ćete se osećati vitkije, gipkije i opustenije. Čas je namenjen vežbačima svih nivoa.

HATHA FLO

Na ovom času tradicionalno vežbanje hatha joge ćemo kroz koreografiju transformisati u lagani “flow”. Pokazaćemo vam kako da graciozno i sa lakoćom “potečete” iz jedne poze u drugu, dok svoju pažnju prilikom tranzicija usresredjujete na dah. Pridružite nam se i osetite otvorenost, smirenost i potpunu uravnoteženost duha i tela. Čas je namenjen vežbačima svih nivoa.

VINYASA FLO

Na času Vinyasa FLO svaki pokret je u potpunosti sinhronizovan sa dahom. Asane su koreografski povezane u sekvence, a vežbači uz pomoć daha kao da teku iz jedne poze u drugu. Cilj ovakve prakse je da preraste u meditaciju u pokretu. Očekujte čas koji je dinamičan i zahtevan, ali takodje veoma zabavan i višestruko koristan.

JOGA WORKOUT

Ovo je čas visokog intenziteta na kome ćete se sigurno oznojiti. Dinamičan sled vežbi iz različitih jogičkih tradicija osmišljen je tako da uvek angažuje različite grupe mišića, pa je stoga svaki čas jedno potpuno novo iskustvo. Radićemo na povećanju unutrašnje energije, izdržljivosti, snage i fleksibilnosti, kao i na smanjenju stresa. Čas je namenjen svima, bez obzira na godine, pol i fizičku pripremljenost. Vežbaćemo intenzivno, ali inteligentno i oprezno, poštujući svoje granice, prilagođavajući program sebi i modifikujući ga u skladu sa ličnim ograničenjima. Nakon zahtevnog vežbanja, posvetićemo dovoljno vremena potpunom, kvalitetnom opuštanju, tako da ćete sa časa otići sasvim izbalansirani. Svi nivoi vežbača su dobrodošli, čekamo vas!
USKORO